Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування

Варіант приготування з яйцем

Інгредієнти:

  • 1 великий вірменський лаваш;
  • до 200 грам твердого солоного сиру;
  • 1 невеликий пучок свіжої зелені;
  • 2 – 3 часникові часточки;
  • 1 яйце;
  • ½ Ст. класичного майонезу.

Готуємо з яйцем і сиром так:

  • Сир дуже дрібно потерти. Таким же чином обробити варене остигле яйце.
  • Заправити терті сир і яєчну стружку майонезом. Додати до них роздавлений часник і рубану зелень.
  • Отриманою начинкою промазати розгорнутий лаваш і обережно згорнути заготівлю рулетом.
  • Розрізати його на дві частини і підрум’янити з кожної сторони на сухій сковорідці. На лаваші повинна з’явитися апетитна скориночка.
  • Нарізати готову закуску шматочками і відразу подати в якості перекусу.

Таку закуску можна готувати з яйцем і будь-якими овочами. Наприклад, можна доповнити її болгарським перцем або корейською морквою.

Дивіться також:  Як приготувати домашню ковбасу – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху