Варіант приготування з яйцем
Інгредієнти:
- 1 великий вірменський лаваш;
- до 200 грам твердого солоного сиру;
- 1 невеликий пучок свіжої зелені;
- 2 – 3 часникові часточки;
- 1 яйце;
- ½ Ст. класичного майонезу.
Готуємо з яйцем і сиром так:
- Сир дуже дрібно потерти. Таким же чином обробити варене остигле яйце.
- Заправити терті сир і яєчну стружку майонезом. Додати до них роздавлений часник і рубану зелень.
- Отриманою начинкою промазати розгорнутий лаваш і обережно згорнути заготівлю рулетом.
- Розрізати його на дві частини і підрум’янити з кожної сторони на сухій сковорідці. На лаваші повинна з’явитися апетитна скориночка.
- Нарізати готову закуску шматочками і відразу подати в якості перекусу.
Таку закуску можна готувати з яйцем і будь-якими овочами. Наприклад, можна доповнити її болгарським перцем або корейською морквою.