Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування

З плавленим продуктом

Інгредієнти:

  • 2 тонких лаваша;
  • 2 яйця;
  • 1 плавлений сирок без добавок;
  • 2 ст. л. оливкової майонезу;
  • дрібна сіль;
  • вершкове масло для обсмажування.

Приготування:

  • Плавлений сирок нарізати тонкими пластинками.
  • Приготувати кляр з яйця, майонезу і солі.
  • Лаваш розділити на квадрати середнього розміру.
  • У кожний покласти по кілька тонких пластинок сиру.
  • Загорнути заготовки конвертами, занурити в кляр і смажити до рум’яної скоринки.

Смачніше всього закуска виходить при обсмажуванні на розтопленому вершковому маслі.

Дивіться також:  Пхали рецепт – 8 рецептів, як приготувати грузинське блюдо
Прокрутка до верху