Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування

Простий рецепт з лаваша

Лазанья з лаваша з куркою – це спрощений домашній рецепт, який виконується досить швидко. Лаваш можна купити практично в кожному продуктовому магазині, тому труднощів з набором продуктів не виникає.

Компоненти:

  • 4 листа лаваша;
  • 0,5 кг курячого фаршу;
  • 1 цибуля;
  • 0,25 кг Пармезану;
  • 0,2 кг Моцарели;
  • 0,3 л молока;
  • 0,1 кг масла вершкового;
  • 50 г борошна;
  • спеції.

Приготування:

  • Порізану цибулю пасеруємо разом з фаршем, додаємо спеції.
  • Борошно підсмажуємо до золотистого відтінку, вливаємо до неї розтоплене масло, потім – молоко, помішуємо і знімаємо з вогню.
  • Пармезан натираємо на тертці, Моцарелу подрібнюємо у вигляді пластинок.
  • Лаваш ріжемо однакового розміру прямокутниками.
  • Форму для запікання промасливаем, викладаємо перший прямокутник, змащуємо його соусом, додаємо начинку, знову розподіляємо соус, укладаємо другий лист, соус, Моцарелу, начинку… і продовжуємо так само, поки не закінчаться продукти.
  • Останній лист лавашу змащуємо соусом і затираємо Пармезаном. Випікати таку конструкцію слід півгодини при 200 º с.
Дивіться також:  Пельмені в горщиках – 8 рецептів в духовці
Прокрутка до верху