Ледачі манти — 7 рецептів приготування на сковороді в духовці, в мультиварці і в пароварці

З гарбузом і картоплею

Вегетаріанський рецепт сподобається всім, хто втомився від м’яса і хоче легкої і корисної їжі.

Які продукти потрібні:

  • картопля — 3 плоду;
  • солодка гарбуз — 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 головки;
  • борошно — 400 г;
  • вода;
  • рослинна олія;
  • сіль, приправи.

Ваші дії:

  • Борошно всипати в простору чашу, додати сіль і перемішати руками. Наливати теплу воду і місити, зразкове співвідношення борошна і води 2:1. Тісто має бути в міру м’який і тягучий. Деякі для цих цілей додають в тісто дріжджі. Яйце додавати точно не варто, так тісто стане твердим і дуже щільним.
  • Гарбуз пропустити через м’ясорубку або тертку.
  • Нарізати цибулю.
  • Приготувати начинку — змішати гарбуз, цибулю, сіль і спеції, додати трохи олії. Дати начинці постояти, щоб інгредієнти подружилися.
  • Розкачати пласт тіста. Викласти на нього начинку. Скрутити в рулет і защипати краї.
  • Ханум з гарбузом можна парити, піч або приготувати в мультиварці. Він буде готовий через півгодини.
  • Готовий рулет рясно змастити вершковим маслом або домашньою сметаною.
Дивіться також:  М’ясо по-китайськи – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху