Покрокове приготування від Енді Шефа
Енді Шеф пропонує звернути особливу увагу на пропорції продуктів для приготування лимонного ласощі:
- 60 г слив. масла;
- 100 г цукру;
- 1 білок;
- лимон;
- 40 г кукурудзяного крохмалю;
- 180 г борошна;
- 1 чайн. л. розпушувача.
Енді Шеф рекомендує готувати печиво з наступної інструкції:
- Збити масляно-цукрову повітряну масу.
- Ввести в заготовку білок, повторно опрацювати міксером.
- Приготувати сік з лимона і стерти цедру. Їх також ввести в рідку заготовку.
- Потім просіяти сухі продукти і всипати розпушувач, на першому етапі розмішувати лопаткою, а потім — вимішувати вручну.
- Аналогічно попереднім рецептами, скачувати з тіста невеликі приплюснуті кульки і випікати на деку.
Печиво від Енді Шефа чудово підходять не тільки до гуртку трав’яного чаю, але і до гарячого молока з прянощами, какао, шоколаду.