Лимонне печиво – 7 простих і смачних рецептів

Покрокове приготування від Енді Шефа

Енді Шеф пропонує звернути особливу увагу на пропорції продуктів для приготування лимонного ласощі:

  • 60 г слив. масла;
  • 100 г цукру;
  • 1 білок;
  • лимон;
  • 40 г кукурудзяного крохмалю;
  • 180 г борошна;
  • 1 чайн. л. розпушувача.

Енді Шеф рекомендує готувати печиво з наступної інструкції:

  • Збити масляно-цукрову повітряну масу.
  • Ввести в заготовку білок, повторно опрацювати міксером.
  • Приготувати сік з лимона і стерти цедру. Їх також ввести в рідку заготовку.
  • Потім просіяти сухі продукти і всипати розпушувач, на першому етапі розмішувати лопаткою, а потім — вимішувати вручну.
  • Аналогічно попереднім рецептами, скачувати з тіста невеликі приплюснуті кульки і випікати на деку.

Печиво від Енді Шефа чудово підходять не тільки до гуртку трав’яного чаю, але і до гарячого молока з прянощами, какао, шоколаду.

Дивіться також:  Сирне печиво – 7 рецептів приготування вдома