Лобіо – 12 рецептів приготування в домашніх умовах

Лобіо в мультиварці

Ніжним і соковитим виходить лобіо в мультиварці.

Для цього потрібні такі компоненти:

  • 350 г квасолі;
  • цибулина;
  • часник;
  • томатна паста;
  • зелень;
  • сіль і відповідні приправи.

Процес приготування:

  • Покласти в чашу приладу попередньо замочену квасолю і залити водою так, щоб вона покривала баби на 3-4 див.
  • Встановити режим «Гасіння» або «Суп» і готувати основний компонент не менше півтора годин.
  • Порубати цибулю півкільцями, часник роздавити в пресі і додати до квасолі.
  • Покласти томатну пасту, рубану зелень, сіль і спеції, перемішати, готувати в режимі гасіння.

Щоб зробити лобіо більш калорійним, за кілька хвилин до готовності додайте в нього подрібнені волоські горіхи.

Дивіться також:  Курячі ніжки в листковому тісті – 6 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху