Лобіо в мультиварці
Ніжним і соковитим виходить лобіо в мультиварці.
Для цього потрібні такі компоненти:
- 350 г квасолі;
- цибулина;
- часник;
- томатна паста;
- зелень;
- сіль і відповідні приправи.
Процес приготування:
- Покласти в чашу приладу попередньо замочену квасолю і залити водою так, щоб вона покривала баби на 3-4 див.
- Встановити режим «Гасіння» або «Суп» і готувати основний компонент не менше півтора годин.
- Порубати цибулю півкільцями, часник роздавити в пресі і додати до квасолі.
- Покласти томатну пасту, рубану зелень, сіль і спеції, перемішати, готувати в режимі гасіння.
Щоб зробити лобіо більш калорійним, за кілька хвилин до готовності додайте в нього подрібнені волоські горіхи.