З консервованої квасолі з куркою
Ще один швидкий рецепт — це лобіо з консервованої квасолі з куркою. У цьому випадку боби не потрібно довго варити, їх додають блюдо в кінці готування, а птах підсмажиться швидше, ніж свинина.
Для роботи знадобиться:
- 500 г курятини;
- банку квасолі, консервованої власному соку;
- кілька репчатых цибулин;
- часник;
- морква;
- помідори або томатна паста;
- сіль і приправи за смаком;
- зелень.
Порядок приготування:
- Порізати птицю і обсмажити на рослинному жирі.
- Додати до курятині подрібнену цибулю, часник, моркву і готувати до м’якості.
- Ввести нарізані кубиками помідори або томатну пасту і продовжувати гасіння.
- Покласти відціджену від соку квасоля, посипати страву зеленню, сіллю, приправами і залишити на плиті нудитися ще кілька хвилин.
На замітку. Якщо в холодильнику не знайшлося помідорів або пасти, можна придбати квасоля, консервовану в томатному соусі і додати в блюдо разом з рідиною.