М’ясний пиріг – 16 рецептів, як приготувати в духовці або в мультиварці

Відкритий м’ясний пиріг

У пирога виходить хрустка і дуже ніжна основа, яка тане в роті.

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт.;
  • борошно – 1 склянка;
  • яйце – 2 шт. для начинки;
  • картопля – 200 г;
  • сир – 70 г;
  • оливкова олія;
  • сіль;
  • яйце – 1 шт. для тіста;
  • вершкове масло – 60 г;
  • сіль;
  • м’ясний фарш – 420 г;
  • помідор – 2 шт.;
  • сметана – 3 ст. ложки;
  • капуста – 220 р.

Приготування:

  • Проварити картопляні бульби.
  • Нашаткувати капусту. Помістити в сковороду з рослинним маслом і підсмажити.
  • Нашатковану цибулю змішати з фаршем. Відправити в сковороду. Підсмажити. Додати капусту.
  • Перетворити картоплю в пюре. Влити яйце. Помістити вершкове масло. Розмішати. Засипати борошном. Замісити. Розкачати і застелити форму. Обов’язково сформуйте краю.
  • Помістити начинку. Розрівняти. У сметану влити яйця. Перемішати і залити фарш.
  • Нарізати помідори і накрити начинку. Натерти сир. Посипати стружкою заготовку.
  • Духова піч повинна бути прогріта. Режим 200 градусів. Час – 45 хвилин.
Дивіться також:  Рецепт сирного чізкейку з фото