Відкритий м’ясний пиріг
У пирога виходить хрустка і дуже ніжна основа, яка тане в роті.
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.;
- борошно – 1 склянка;
- яйце – 2 шт. для начинки;
- картопля – 200 г;
- сир – 70 г;
- оливкова олія;
- сіль;
- яйце – 1 шт. для тіста;
- вершкове масло – 60 г;
- сіль;
- м’ясний фарш – 420 г;
- помідор – 2 шт.;
- сметана – 3 ст. ложки;
- капуста – 220 р.
Приготування:
- Проварити картопляні бульби.
- Нашаткувати капусту. Помістити в сковороду з рослинним маслом і підсмажити.
- Нашатковану цибулю змішати з фаршем. Відправити в сковороду. Підсмажити. Додати капусту.
- Перетворити картоплю в пюре. Влити яйце. Помістити вершкове масло. Розмішати. Засипати борошном. Замісити. Розкачати і застелити форму. Обов’язково сформуйте краю.
- Помістити начинку. Розрівняти. У сметану влити яйця. Перемішати і залити фарш.
- Нарізати помідори і накрити начинку. Натерти сир. Посипати стружкою заготовку.
- Духова піч повинна бути прогріта. Режим 200 градусів. Час – 45 хвилин.