М’ясо по – французьки – 7 рецептів

На швидку руку з помідорами

Більш ніжне і менш калорійне блюдо виходить, якщо майонез замінити сметаною.

Інгредієнти:

  • томат – 4 шт.;
  • спеції;
  • телятина – 600 гр.;
  • сіль;
  • сир – 350 гр.;
  • перець;
  • сметана – 500 мл;
  • цибуля – 4 шт.;
  • оливкова олія.

Приготування:

  • Замість телятини можна використовувати будь-яке м’ясо. Нарізати овальними шматками, товщина повинна бути близько сантиметра.
  • Відбити. Щоб бризки не летіли по кухні, кожен шматок загорнути в пакет.
  • Посипати перцем і сіллю.
  • Силіконовій пензлем промазати деко.
  • Викласти телятину.
  • Цибулю очистити і нашаткувати. Викласти на м’ясо.
  • Наступний шар – помідори. Нарізати колами. Перекласти на цибулю.
  • Залити сметаною.
  • Натерти сир.
  • Посипати на сметану.
  • Помістити в духовку.
  • Готувати півгодини.
  • Можна урізноманітнити рецепт приготування використовую замість сиру, панірувальні сухарі, политі розтопленим маргарином. При відсутності цибулі, цей інгредієнт замінюють яблуками або печерицями.

    Дивіться також:  Омлет без молока – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, в мікрохвильовій печі, духовці і в мультиварці