М’ясо по французьки в мультиварці – 5 рецептів

Кілька порад перед готуванням

 

  • Якщо ви не змогли знайти соус, замініть його на йогурт або сметану.
  • Коли в якості основного інгредієнта виступає свинина, охолодіть його у морозильній камері. Так вона буде легше піддаватися нарізці на скибочки.
  • Приготування в мультиварці додасть м’ясу соковитості. Дно чашки не потрібно покривати фольгою, а вибраний режим дозволить всім компонентам ідеально приготуватися. Нічого не пригорить і кожен продукт збереже свій смак.
  • При виборі сиру, краще зупинити свій вибір на пармезані.
  • Дивіться також:  Лазанья з лаваша з фаршем – 5 рецептів приготування
    Прокрутка до верху