Класичне м’ясо по-французьки
Для приготування потрібно:
- Півкілограма свинини.
- 2-3 помідора.
- 1 велика або 2 середніх цибулини.
- Моркву.
- Сир – 100-200г .
- Додати на смак майонез сіль і спеції.
Покроковий процес приготування:
Покроковий рецепт з помідорами та картоплею для мультиварки «Редмонд»
Для того, щоб приготувати класичний варіант м’яса по-французьки в мультиварці «Редмонд» знадобляться інгредієнти:
- 400г. свинячої вирізки.
- 4 картоплини.
- 2 цибулини.
- Помідор.
- Невелику кількість рослинної олії для змащування чаші мультиварки.
- Сіль, перець, за смаком.
- 100 г сиру.
- Приправи та спеції. Можна використовувати як універсальні, так і для м’яса.