М’ясо по французьки в мультиварці – 5 рецептів

Класичне м’ясо по-французьки

Для приготування потрібно:

  • Півкілограма свинини.
  • 2-3 помідора.
  • 1 велика або 2 середніх цибулини.
  • Моркву.
  • Сир – 100-200г .
  • Додати на смак майонез сіль і спеції.

Покроковий процес приготування:

  • Свинина ретельно промивається і сушиться.
  • Після просушування, наріжте її на скибочки і відбийте.
  • Кожен шматочок м’яса обмажте майонезом і приправити перцем і сіллю.
  • Викладіть скибочки в мультварку, попередньо змастивши її маслом дно. Встановіть таймер на півгодини.
  • Саме час зайнятися овочами. Морквина натирається на тертці, а цибулю дрібно нарізати.
  • Натріть сир і поріжте помідори на тонкі скибочки.
  • Після того як мине півгодини, переверніть свинину і викладіть зверху приготовані овочі. Спочатку викладається морквина, потім цибулю, а після – помідори. Зверху додайте сир.
  • Ще раз обсмажте скибочки в режимі випічки 30 хвилин.
  • Страву можна подавати до столу. Гарнір може бути будь-яким. Наприклад, гриби або картопля.
  • Приємного апетиту.
  • Покроковий рецепт з помідорами та картоплею для мультиварки «Редмонд»

    Для того, щоб приготувати класичний варіант м’яса по-французьки в мультиварці «Редмонд» знадобляться інгредієнти:

    • 400г. свинячої вирізки.
    • 4 картоплини.
    • 2 цибулини.
    • Помідор.
    • Невелику кількість рослинної олії для змащування чаші мультиварки.
    • Сіль, перець, за смаком.
    • 100 г сиру.
    • Приправи та спеції. Можна використовувати як універсальні, так і для м’яса.

    Приготування:

  • Після того, як м’ясо захолола в камері, наріжте його на скибочки невеликих розмірів і дайте йому просушитись протягом 10-15 хвилин. Додайте спеції і посоліть на свій смак.
  • Попередньо очищену картоплю наріжте на середні шматочки.
  • Наріжте колечками приготований лук.
  • Сир натерти на тертці.
  • Поріжте помідори кільцями або скибочками на ваш розсуд.
  • Змастіть дно чашки мультиварки маслом. Для зручності його краще розтопити в мікрохвильовці. Можна замінити на соняшникову, але зверніть увагу, щоб воно було без запаху.
  • Викладіть на дно чашки скибочки свинини і зверху укладіть на нього шар цибулі.
  • Тепер цибулю потрібно повністю закрити картоплею.
  • Для соковитості страви картопля закривається помідорами.
  • Тепер всі інгредієнти поливаються майонезом.
  • Саме час додати натертий сир.
  • Все інше за вас зробить мультиварка. Виберіть режим випічки і встановіть таймер на 45 хвилин. Для мультитварки «Поларіс» також встановлюється режим випічки і час дорівнює приблизно 40 хвилин. Після того, як м’ясо приготується, виберете «підігрів» і дайте страві потомитися протягом приблизно 10 хвилин. Акуратно відкрийте кришку коли пройде хоча б 5 хвилин до закінчення роботи. Відкривши кришку відразу, ви ризикуєте обшпаритися. Після того як мине кілька хвилин, можна виймати м’ясо і викладати його на тарілку.
  • Дивіться також:  Паштет з печінки – 14 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху