М’ясо по французьки в мультиварці – 5 рецептів

Рецепт м’яса по-французьки з грибами

 

Родзинка цього рецепта полягає в його пікантності. Що стосується грибів, підійдуть і зібрані на галявині і ті, що пропонуються на прилавках супермаркетів. Класичний варіант цього рецепта включає в себе печериці та філе курки. Але якщо його немає, м’ясо може бути і інше.

Інгредієнти для приготування:

  • Філе грудки -500-600г.
  • Півкілограма грибів.
  • 2 цибулини.
  • 200г сиру.
  • Помідори.
  • 3-4 картоплі.
  • Сметана (можна замінити на майонез).
  • Будь-яка зелень на ваш смак.
  • Сіль.
  • 2 ложки соняшникової олії для обсмажування грибів.

Процес приготування:

  • Зріжте м’ясо, промийте під водою і наріжте на скибочки і відбийте.
  • Посоліть і приправити м’ясо за смаком.
  • Помийте печериці і розріжте на пластини.
  • Увімкніть мультиварку, змастіть дно чашки маслом. Виберіть режим підсмажування і почекайте 4-5 хвилин. В цей час масло достатньо нагріється. Після цього, можете викладати гриби.
  • Обсмажені гриби викладіть в окрему посуд. Чашку мультиварки мити не потрібно. Вміст вам знадобитися пізніше.
  • Наріжте помідори і цибуля на кільця.
  • Наріжте картоплини максимально можливо тонко.
  • Натріть на тертці приготований сир.
  • На дно чашки покладіть філе і промажте його майонезом.
  • Тепер всі овочі викладаються по черзі шарами: першими викладаються печериці. Потім цибулю. На цибулю лягає шар картоплі, а вона в свою чергу закривається кільцями помідорів.
  • Виставити режим випічки на 50 хвилин.
  • Страва подається прикрашеним свіжою зеленню.
  • Дивіться також:  Рис відварний розсипчастий – 3 рецепту приготування
    Прокрутка до верху