Рецепт м’яса по-французьки з грибами

Родзинка цього рецепта полягає в його пікантності. Що стосується грибів, підійдуть і зібрані на галявині і ті, що пропонуються на прилавках супермаркетів. Класичний варіант цього рецепта включає в себе печериці та філе курки. Але якщо його немає, м’ясо може бути і інше.
Інгредієнти для приготування:
- Філе грудки -500-600г.
- Півкілограма грибів.
- 2 цибулини.
- 200г сиру.
- Помідори.
- 3-4 картоплі.
- Сметана (можна замінити на майонез).
- Будь-яка зелень на ваш смак.
- Сіль.
- 2 ложки соняшникової олії для обсмажування грибів.
Процес приготування:
Зріжте м’ясо, промийте під водою і наріжте на скибочки і відбийте.
Посоліть і приправити м’ясо за смаком.
Помийте печериці і розріжте на пластини.
Увімкніть мультиварку, змастіть дно чашки маслом. Виберіть режим підсмажування і почекайте 4-5 хвилин. В цей час масло достатньо нагріється. Після цього, можете викладати гриби.
Обсмажені гриби викладіть в окрему посуд. Чашку мультиварки мити не потрібно. Вміст вам знадобитися пізніше.
Наріжте помідори і цибуля на кільця.
Наріжте картоплини максимально можливо тонко.
Натріть на тертці приготований сир.
На дно чашки покладіть філе і промажте його майонезом.
Тепер всі овочі викладаються по черзі шарами: першими викладаються печериці. Потім цибулю. На цибулю лягає шар картоплі, а вона в свою чергу закривається кільцями помідорів.
Виставити режим випічки на 50 хвилин.
Страва подається прикрашеним свіжою зеленню.