М’ясо по французьки в мультиварці – 5 рецептів

Рецепт приготування з фаршем

Цей варіант страви відрізняє особлива ніжність. При цьому цей рецепт один з найшвидших і бюджетних.

Інгредієнти:

  • Півкілограма фаршу.
  • 1-2 цибулини.
  • 4-5 картоплин.
  • 1-2 помідора.
  • 3-4 ложки сметани.
  • 1 столова ложка борошна.
  • 200-300г сиру.
  • Масло.
  • Спеції і сіль за смаком.

Приготування:

  • Цибулини очищаються і натираються на тертці. Можна зробити пюре блендером.
  • У фарш додати цибулю. Посолити і приправити перцем і спеціями.
  • Картопля ріжеться на тонкі кухлі.
  • Змастіть дно чаші мультиварки маслом і викладіть фарш.
  • Зверху викладіть шар картоплі.
  • Змішайте сметану і борошно. Посоліть.
  • Промажте отриманою сумішшю картоплю.
  • Викладіть помідори.
  • Зверху посипте натертим на терці сиром.
  • Виберіть режим випічки на 40-45 хвилин.
  • Готове.
  • Дивіться також:  М’ясні рулетики – 10 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху