М’ясо по-французьки з картоплею – 9 рецептів

Рецепт м’яса по-французьки в мультиварці

Мультиварка на сьогоднішній день найбільш затребувана побутова технік на кухні. Звертатися з нею просто, а результат заздалегідь відомий.

Щоб приготувати смачну багатошарову м’ясну запіканку потрібні певні інгредієнти:

  • Свиняче філе – 0,6 кг;
  • Ріпчаста цибуля – 1 головка;
  • Свіжі помідори – 2-3 шт;
  • Морква – 1 велика;
  • Твердий сорт сиру – 0,2 кг;
  • Майонезний Соус або сметанний – 200 мл;
  • Спеції (для свинини) сіль

Етапи створення страви:

  • Свиняче філе добре промити під струменем води, обсушити паперовим рушником. Порізати на середні шматочки. Не сильно відбити молоточком кожен шматочок з двох сторін і обмазати сумішшю спецій, майонезу. Дати просочитися 15 хвилин.
  • Чашу мультиварки промаслить і викласти м’ясні шматочки. Вибрати «Випічку» і вибрати час 30-35 хвилин.
  • Звільнений від шкірки і промитий кільцями цибулю подрібнити.
  • Томати очистити від ніжної оболонки і нарізати часточками.
  • Моркву і сир протерти через тертку.
  • Коли таймер подасть сигнал про закінчення операції «Випічка», відкриваємо кришку і перевертаємо підсмажені шматочки свинини іншою стороною.
  • Викладаємо на м’ясо шаром моркву, потім цибулю, закриваємо всі часточками томатів і посипаємо сиром.
  • Закриваємо кришку і виставляємо додатковий час 30 хвилин.
  • Готову страву із золотистою сирною скоринкою можна подавати до столу.
  • Дивіться також:  Биточки з фаршу – 8 рецептів, як приготувати смачні биточки
    Прокрутка до верху