Рецепт м’яса по-французьки в мультиварці

Мультиварка на сьогоднішній день найбільш затребувана побутова технік на кухні. Звертатися з нею просто, а результат заздалегідь відомий.
Щоб приготувати смачну багатошарову м’ясну запіканку потрібні певні інгредієнти:
- Свиняче філе – 0,6 кг;
- Ріпчаста цибуля – 1 головка;
- Свіжі помідори – 2-3 шт;
- Морква – 1 велика;
- Твердий сорт сиру – 0,2 кг;
- Майонезний Соус або сметанний – 200 мл;
- Спеції (для свинини) сіль
Етапи створення страви:
Свиняче філе добре промити під струменем води, обсушити паперовим рушником. Порізати на середні шматочки. Не сильно відбити молоточком кожен шматочок з двох сторін і обмазати сумішшю спецій, майонезу. Дати просочитися 15 хвилин.
Чашу мультиварки промаслить і викласти м’ясні шматочки. Вибрати «Випічку» і вибрати час 30-35 хвилин.
Звільнений від шкірки і промитий кільцями цибулю подрібнити.
Томати очистити від ніжної оболонки і нарізати часточками.
Моркву і сир протерти через тертку.
Коли таймер подасть сигнал про закінчення операції «Випічка», відкриваємо кришку і перевертаємо підсмажені шматочки свинини іншою стороною.
Викладаємо на м’ясо шаром моркву, потім цибулю, закриваємо всі часточками томатів і посипаємо сиром.
Закриваємо кришку і виставляємо додатковий час 30 хвилин.
Готову страву із золотистою сирною скоринкою можна подавати до столу.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9