М’ясо по-французьки з помідорами

Додавання цього червоного, соковитого овоча зробить блюдо ще більш пікантним і апетитним.
Необхідно підготувати наступні інгредієнти:
- Курча (філейна частина) – 0,8 кг
- Сир (твердих сортів) – 0,2 кг
- Томати – 0,7 кг
- Цибуля-ріпка – 3 головки середні
- Часник – 2 зубч.
- Майонез – 200 гр
- Олію (соняшникову або вершкове) – 30 мл
- Спеції, перець мелений, сіль за смаком
Покрокове приготування страви:
Очищений від лушпиння цибулі, промиваємо та нарізаємо прозорими кільцями.
З помідорів зняти шкірку, для цього занурити кожен овоч на півхвилини в киплячу воду. Очищені помідори порізати тонко на часточки.
Для приготування маринаду узяти майонез, змішати його з подрібненими зубчиками часнику, додати сіль і перець.
Філейну частину курки поділити на красиві середні шматочки, відбити молоточком з двох сторін.
Деко або іншу велику вогнетривку форму змастити олією.
Нижнім шаром викласти відбивні, м’ясні, змастити їх рясно майонезним соусом, розкласти рівномірно цибулю, вище помідорні часточки і зверху посипати тертим сиром.
Поставити деко в розігріту до 180С духовку і випікати 40-50 хвилин.
Готового блюда дати трохи охолонути і подавати це дуже смачне м’ясо до столу!