М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Свинячий шашлик на шпажках в духовці

Інгредієнти: 830 г свинячої шиї, суміш перців, 3 ріпчасті цибулинки, сіль, 360 мл жирного кефіру.

  • М’ясо нарізати невеликими шматками. Розмір кожного з них вийде приблизно 4 на 4 див.
  • Лук ріжеться кружечками.
  • Свинина з’єднується з овочем, присипається перцем, сіллю, вимішується прямо руками.
  • Зверху виливається підсолений кефір.
  • Ємність з продуктами покривається пакетом. Маринуватися заготовки будуть мінімум 4 години.
  • Далі свинину потрібно нанизати на довгі дерев’яні шпажки і викласти на деко.
  • Духовка прогрівається заздалегідь до 250 градусів.

З кожної сторони шашлик готується за 9 – 12 хвилин.

Дивіться також:  Бешбармак класичний – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху