Свинячий шашлик на шпажках в духовці
Інгредієнти: 830 г свинячої шиї, суміш перців, 3 ріпчасті цибулинки, сіль, 360 мл жирного кефіру.
- М’ясо нарізати невеликими шматками. Розмір кожного з них вийде приблизно 4 на 4 див.
- Лук ріжеться кружечками.
- Свинина з’єднується з овочем, присипається перцем, сіллю, вимішується прямо руками.
- Зверху виливається підсолений кефір.
- Ємність з продуктами покривається пакетом. Маринуватися заготовки будуть мінімум 4 години.
- Далі свинину потрібно нанизати на довгі дерев’яні шпажки і викласти на деко.
- Духовка прогрівається заздалегідь до 250 градусів.
З кожної сторони шашлик готується за 9 – 12 хвилин.