М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

М’ясні гнізда з грибною начинкою

Інгредієнти: половина склянки молока, 370 г свинячого фаршу, 2 скибочки білого пшеничного хліба, 1 ст. л. крупної солі, велике куряче яйце, 130 г печериць, цибулина, 40 г вершкового масла.

  • Хліб розмочується у молоці.
  • У глибокій мисці змішується фарш сире яйце, сіль.
  • До масі з попереднього кроку додається розмоклий віджатий хліб.
  • Для начинки змішуються дрібні шматочки сирих грибів і цибулі. Продукти обсмажують на будь-якому розігрітій олії до готовності.
  • Форма застеляється пергаментом. У неї викладаються коржі з фаршу. М’ясні заготовки перетворюються в «гнізда» — посередині в них робиться виїмка.
  • Поглиблення заповнюється обсмаженням з цибулі і грибів.
  • Зверху викладається по мініатюрному шматочку вершкового масла.

Гнізда запікаються в гарячій духовці півгодини. Досить буде температури 190 градусів.

Дивіться також:  Картопля з м’ясом у казані – 8 рецептів приготування на плиті, на багатті і в духовці
Прокрутка до верху