М’ясні гнізда з грибною начинкою
Інгредієнти: половина склянки молока, 370 г свинячого фаршу, 2 скибочки білого пшеничного хліба, 1 ст. л. крупної солі, велике куряче яйце, 130 г печериць, цибулина, 40 г вершкового масла.
- Хліб розмочується у молоці.
- У глибокій мисці змішується фарш сире яйце, сіль.
- До масі з попереднього кроку додається розмоклий віджатий хліб.
- Для начинки змішуються дрібні шматочки сирих грибів і цибулі. Продукти обсмажують на будь-якому розігрітій олії до готовності.
- Форма застеляється пергаментом. У неї викладаються коржі з фаршу. М’ясні заготовки перетворюються в «гнізда» — посередині в них робиться виїмка.
- Поглиблення заповнюється обсмаженням з цибулі і грибів.
- Зверху викладається по мініатюрному шматочку вершкового масла.
Гнізда запікаються в гарячій духовці півгодини. Досить буде температури 190 градусів.