М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Соковита яловичина, запечена у фользі шматком

Інгредієнти: шматок м’яса на 700 – 800 р, 85 мл соєвого соусу, 2 ст. л. рафінованої олії, по 1 ч. л. солодкої меленої паприки, сухого часнику і каррі, сіль.

  • Всі сухі компоненти з’єднуються, заливаються соєвим соусом.
  • Маринад добре втирається в промитий і підсушений рушниками з паперу цілий шматок яловичини.
  • М’ясо поливається маслом і маринується 3 години.
  • Далі яловичина щільно покривається фольгою і печеться близько години при 220 градусах.

Готову страву у фользі розгортається і розрізається тільки після повного остигання.

Дивіться також:  Сухарики в духовці з чорного хліба – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху