М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Запікаємо м’ясо з чорносливом

Інгредієнти:730 г свинячого ошийка, 1 ст. л. російської гірчиці і стільки ж французької, 130 г чорносливу без кісточок, 4 зубчики часнику, сіль, перець, 6 ст. л. майонезу.

  • Вимитий чорнослив на 15 хвилин заливається гарячою водою.
  • Гірчиця двох видів, сіль, майонез і перець змішуються. До них додається роздавлений свіжий часник. Продукти перемішуються віночком.
  • М’ясо, розрізане не до кінця «гармошкою» натирається маринадом з попереднього кроку. Воно укладається на фольгу.
  • В прорізі вставляються шматочки чорносливу.
  • Фольга щільно згортається, і свинина «відпочиває» в прохолоді з вечора до ранку.

Вранці м’ясо з чорносливом відправляється в дуже гарячий духовий шафа на 50 хвилин. Після розгортаючи фольги, страва печеться ще хвилин 15 – 17.

Дивіться також:  Тортилья: класичний рецепт – 8 варіантів приготування національного блюда мексиканської кухні
Прокрутка до верху