З цвітною капустою
На півкіло свинини потрібні такі інгредієнти:
- 60 г зеленої стручкової квасолі;
- чверть кіло цвітної капусти;
- кухонна сіль;
- 1 цибулина;
- 6 картоплин;
- 1 морквина;
- 1 болгарський перець;
- свіжий часник за смаком;
- ½ Л м’ясного бульйону;
- ½ Скл. сметани.
Приготування:
- Свинину нарізати дрібно, присолити і обсмажити на будь-якому розігрітому жирі до побіління. Відразу викласти м’ясо на дно горщиків.
- Зверху розподілити квасолю, нарізану на шматочки.
- У що залишився від м’яса жирі обсмажити подрібнені цибулю і моркву. Викласти їх до інших підготовленим інгредієнтів.
- Суцвіття капусти відварити в солоній воді до готовності і відправити в ємності до решти продуктів.
- Останнім у горщики викласти картоплю, а також нарізаний невеликими кубиками і обсмажений на жирі, що залишився болгарський перець.
- Додати подрібнений часник.
- До половини залити продукти підсоленим бульйоном. По поверхні розподілити сметану.
Закриті кришками горщики прибрати в дуже гарячий духовий шафа. Коли їх вміст закипить, зменшити температуру до 140 градусів. Томити частування при таких умовах 70 хвилин.