М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

З цвітною капустою

На півкіло свинини потрібні такі інгредієнти:

  • 60 г зеленої стручкової квасолі;
  • чверть кіло цвітної капусти;
  • кухонна сіль;
  • 1 цибулина;
  • 6 картоплин;
  • 1 морквина;
  • 1 болгарський перець;
  • свіжий часник за смаком;
  • ½ Л м’ясного бульйону;
  • ½ Скл. сметани.

Приготування:

  • Свинину нарізати дрібно, присолити і обсмажити на будь-якому розігрітому жирі до побіління. Відразу викласти м’ясо на дно горщиків.
  • Зверху розподілити квасолю, нарізану на шматочки.
  • У що залишився від м’яса жирі обсмажити подрібнені цибулю і моркву. Викласти їх до інших підготовленим інгредієнтів.
  • Суцвіття капусти відварити в солоній воді до готовності і відправити в ємності до решти продуктів.
  • Останнім у горщики викласти картоплю, а також нарізаний невеликими кубиками і обсмажений на жирі, що залишився болгарський перець.
  • Додати подрібнений часник.
  • До половини залити продукти підсоленим бульйоном. По поверхні розподілити сметану.

Закриті кришками горщики прибрати в дуже гарячий духовий шафа. Коли їх вміст закипить, зменшити температуру до 140 градусів. Томити частування при таких умовах 70 хвилин.

Дивіться також:  Курячі котлети в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху