М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

М’ясо в горщиках із чорносливом

Інгредієнти на півкіло свинини:

  • 3 ріпчасті цибулини;
  • 1 морквина;
  • 8 шт. чорносливу без кісточок;
  • 7 – 8 картоплин;
  • 6 лаврових листочків;
  • велика сіль;
  • 1 пучок свіжої зелені;
  • очищена вода;
  • майонез;
  • спеції.

Приготування:

  • М’ясо нарізати невеликими шматочками і обсмажити на розігрітому жирі. Додати до свинини спеції і сіль.
  • Чорнослив добре промити і порізати великими шматочками.
  • Моркву потерти. Цибуля довільно подрібнити.
  • На дно горщиків викласти м’ясо, потім цибулю і за кілька шматочків сухофруктів.
  • На чорнослив висипати моркву і порізану зелень.
  • У кожен горщик додати по лавровому листу.
  • Розподілити на інші інгредієнти кубики картоплі і промазати їх майонезом
  • Залити горщики на 2/3 підсоленою водою.

Запікати частування під кришкою при високій температурі 90 хвилин. Подавати до столу прямо в горщиках.

Дивіться також:  Ледачі біляші на кефірі з фаршем — 5 покрокових рецептів
Прокрутка до верху