М’ясо з айвою – 7 рецептів приготування в духовці, в казані і мультиварці

Покрокове приготування в горщиках

Страви з айвою і м’ясом завжди ароматні і смачні. Щоб блюдо вийшло соковитим, пропонуємо приготувати в горщиках. Продукти просочаться соком, який виділяється при тепловій обробці, що зробить страву особливо ніжним і апетитним.

Інгредієнти:

• оливкова олія – 4 ст. ложки;
• червоне вино – 230 мл;
• червоний цибуля – 2 шт.;
• лаврове листя – 2 шт.;
• часник – 3 зубки;
• сіль;
• томатна паста – 2 ст. ложки;
• айва – 2 шт.;
• томати – 420 г;
• яловичина – 2 кг.

Приготування:

1. Нашаткувати часникові зубки. Обсмажити в олії на сковорідці.
2. Айву нарізати. Додати в сковорідку і обсмажити. Нашаткувати цибулю. Покласти у сковорідку. Засмажити. Викласти в горщики.
3. Яловичину порізати. Повинні вийти великі кубики. Розкласти по горщикам. Викласти порубані томати. Залити тістом. Помістити лаврушку. Посипати сіллю. Полити вином і залити до верху водою.
4. Накрити кришкою. Помістити в духову піч. Запікати годину. Режим 180 градусів.

Дивіться також:  Риба вугор – 6 рецептів, як смачно приготувати