М’ясо з айвою – 7 рецептів приготування в духовці, в казані і мультиварці

Айва, фарширована м’ясом в духовці

Приготувати м’ясо з айвою в духовці дуже легко, якщо знати тонкощі приготування. Пропонуємо перевірений і дуже вдалий варіант.

Інгредієнти:

• айва – 6 шт.;
• сіль;
• картопля – 6 шт.;
• бараняче м’ясо – 550 г;
• коріандр – 10 г;
• курдючний жир – 140 г;
• зіра – 10 г;
• цибуля – 240 р.

Приготування:

1. Нарізати дрібно м’ясної шматок. Тонко подрібнити курдючний жир.
2. Нашаткувати цибулю. Очистити картоплю.
3. Зрізати верхівку з айви. Видалити насіння і серцевину. Вискобліть невелику кількість м’якоті.
4. М’ясо, частина курдючного жиру і цибулю відправити в м’ясорубку. Отриману масу підсолити. Посипати спеціями.
5. Помістити начинку в айву. Добре утрамбувати. Закрити відрізаною верхівкою.
6. На дно форми викласти решту курдюк. Помістити айву. Між заготівками розмістити картоплю. Накрити кришкою.
7. Відправити запікатися в духову шафу. Режим 180 градусів. Час – годину.

Дивіться також:  Як смачно приготувати курку в духовці? 33 рецепта