М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Яловичина з картоплею в рукаві

Чудовий винахід цей рукав для запікання! Саме в нього можна на швидку руку закидати все, що є в холодильнику, і отримати відмінне блюдо. М’ясо, запечене в рукаві, вбирає в себе всі аромати і смаки сусідніх продуктів.

Кілька варіацій запікання яловичини з картоплею:

  • яловичина, картопля, маслини, сир твердий, прованські трави, помідори, салямі;
  • яловичина, картопля, морква, цибуля, перець, зелений горошок;
  • яловичина, картопля, цибуля-шалот, кабачки, квасоля стручкова, гірчиця;
  • яловичина, картопля, шпинат, вершки.

Для всіх варіантів потрібно взяти 500 г яловичини, а картоплі — 800 р. Все інше додається за смаком і залежно від розміру сім’ї.

  • Яловичину нарізати дрібними шматочками, картопля — гуртками.
  • Подрібнити інші інгредієнти.
  • Все помістити в рукав і запекти.
Дивіться також:  Начинка з гарбуза для пиріжків – 7 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху