Яловичина з картоплею в рукаві
Чудовий винахід цей рукав для запікання! Саме в нього можна на швидку руку закидати все, що є в холодильнику, і отримати відмінне блюдо. М’ясо, запечене в рукаві, вбирає в себе всі аромати і смаки сусідніх продуктів.
Кілька варіацій запікання яловичини з картоплею:
- яловичина, картопля, маслини, сир твердий, прованські трави, помідори, салямі;
- яловичина, картопля, морква, цибуля, перець, зелений горошок;
- яловичина, картопля, цибуля-шалот, кабачки, квасоля стручкова, гірчиця;
- яловичина, картопля, шпинат, вершки.
Для всіх варіантів потрібно взяти 500 г яловичини, а картоплі — 800 р. Все інше додається за смаком і залежно від розміру сім’ї.
- Яловичину нарізати дрібними шматочками, картопля — гуртками.
- Подрібнити інші інгредієнти.
- Все помістити в рукав і запекти.