М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

М’ясо з ананасами в духовці

Китайські кулінари часто додають до свинини ананаси, тому і наші домогосподарки можуть сміливо експериментувати та дивувати своїх гостей. Причому щоб блюдо вийшло з насиченим смаком, можна знову ж скористатися рукавом для запікання.

Тільки на цей раз туди варто покласти:

  • свинину;
  • дрібно подрібнені ананаси;
  • консервовану кукурудзу;
  • білу консервовану квасолю.

В окремій каструльці слід відварити тонку рисову локшину. Таке блюдо можна подавати на тематичних вечірках. М’ясо, запечене з овочами, особливо з такими екзотичними, завжди буде «родзинкою» серед інших страв.

Дивіться також:  Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху