М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Баранина в вершково-грибному соусі

Баранина — примхлива м’ясо, тому якщо немає можливості купити свіжого барана прямо з ферми, то краще всього до баранячим ребрышкам подавати соус.

Таке м’ясо можна приготувати за вищенаведеним рецептом, а ось для соусу знадобляться наступні інгредієнти:

  • печериці – 400 г;
  • вершки 33% — 200 мл;
  • сіль і білий перець.

Такі жирні вершки додадуть заправці насичений смак, хоча при бажанні можна взяти і продукт меншої жирності.

  • Печериці нарізати пластинками.
  • На сковороду вилити чайну ложку вершків, трохи води і викласти туди гриби.
  • Постійно помішуючи, довести гриби до м’якості.
  • Вилити до них вершки, проварити дві – три хвилини і відразу зняти з вогню.
  • Додати сіль і перець.

Цікаво, що такий простий соус відмінно гармонує як з бараниною, так і з іншими видами м’яса.

Дивіться також:  Курячі котлети – 11 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху