М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Пікантне м’ясо з чорносливом

Для любителів яскравих смаків і незвичайних поєднань рецепт м’яса з чорносливом буде як не можна до речі.

  • яловичина – 800 г;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • чорнослив – 100 г;
  • кедрові горіхи – 50 г;
  • сіль, перець.

Така страва найкраще готувати з яловичої вирізки, хоча будь-який інший бескостный шматок теж підійде.

  • М’якоть яловичини відбити тріммером.
  • Чорнослив і кедрові горіхи пропустити через м’ясорубку.
  • Майонез змішати з масою. Додати сіль і перець.
  • М’якоть викласти на підготовлену харчову плівку і зверху розподілити підготовлений соус.
  • М’ясо згорнути рулетом і запакувати у фольгу. Перед запіканням відправити на півгодини в холодильник.
  • Готувати приблизно 1 годину при температурі 190ºС.

М’ясо у фользі буде соковитим і просоченим соусом.

Дивіться також:  Біфштекс з яйцем – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху