Пікантне м’ясо з чорносливом
Для любителів яскравих смаків і незвичайних поєднань рецепт м’яса з чорносливом буде як не можна до речі.
- яловичина – 800 г;
- майонез – 3 ст. л.;
- чорнослив – 100 г;
- кедрові горіхи – 50 г;
- сіль, перець.
Така страва найкраще готувати з яловичої вирізки, хоча будь-який інший бескостный шматок теж підійде.
- М’якоть яловичини відбити тріммером.
- Чорнослив і кедрові горіхи пропустити через м’ясорубку.
- Майонез змішати з масою. Додати сіль і перець.
- М’якоть викласти на підготовлену харчову плівку і зверху розподілити підготовлений соус.
- М’ясо згорнути рулетом і запакувати у фольгу. Перед запіканням відправити на півгодини в холодильник.
- Готувати приблизно 1 годину при температурі 190ºС.
М’ясо у фользі буде соковитим і просоченим соусом.