Мафіни — класичний рецепт і 15 варіантів приготування

Прості кекси на кефірі

Інгредієнти:

  • звичайний цукор — 200 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • сода харчова — 24 м;
  • пісне масло — 10 г;
  • свіжий кефір — 400 мл;
  • щіпка солі;
  • просеянная борошно — 400 р.

Приготування:

  • Перемішуємо в чаші яйця, кефір, рослинний жир.
  • В інший посуд просіваємо борошно, покласти сіль, соду.
  • З’єднуємо «рідку» суміш і сипучий склад, ретельно перемішуємо компоненти, потім збиваємо міксером, усуваючи всі грудочки.
  • Підготовлені формочки доверху заповнюємо тістом, випікаємо 20 хвилин при 190 °C до появи на пышках золотистого кольору.
Дивіться також:  Апельсинові мафіни – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху