Як приготувати мафіни на молоці?
Інгредієнти:
- яйце;
- звичайний цукор — 100 г;
- просеянная борошно — 270 г;
- розпушувач — 20 г;
- сіль — 5 г;
- пісне масло — 80 г;
- свіжа (заморожена полуниця) — 130 р.
Приготування:
- Борошно просіваємо, змішуємо з білим цукром, сіллю, розпушувачем.
- Окремо збиваємо яйце, молоко, рослинний жир.
- Поміщаємо в «рідкий» склад суху суміш, добре перемішуємо компоненти, додаємо нарізану шматочками полуниці.
- Отримане тісто відсаджуємо у формочки, випікаємо здобу 20 хвилин (200 °C).
Готові кекси залишаємо на хвилину в стаканчиках, потім викладаємо на блюдо.