Мафіни — класичний рецепт і 15 варіантів приготування

Як приготувати мафіни на молоці?

Інгредієнти:

  • яйце;
  • звичайний цукор — 100 г;
  • просеянная борошно — 270 г;
  • розпушувач — 20 г;
  • сіль — 5 г;
  • пісне масло — 80 г;
  • свіжа (заморожена полуниця) — 130 р.

Приготування:

  • Борошно просіваємо, змішуємо з білим цукром, сіллю, розпушувачем.
  • Окремо збиваємо яйце, молоко, рослинний жир.
  • Поміщаємо в «рідкий» склад суху суміш, добре перемішуємо компоненти, додаємо нарізану шматочками полуниці.
  • Отримане тісто відсаджуємо у формочки, випікаємо здобу 20 хвилин (200 °C).

Готові кекси залишаємо на хвилину в стаканчиках, потім викладаємо на блюдо.

Дивіться також:  Гарбузові мафіни – 5 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху