Мафіни — класичний рецепт і 15 варіантів приготування

Мафіни з родзинками

Інгредієнти:

  • вершки (8%) — 40 г;
  • масло вершкове — 100 г;
  • просеянная борошно — 400 г;
  • родзинки — ½ граненого склянки;
  • ванілін — 15 г;
  • яйце;
  • розпушувач.

Приготування:

  • Перш за все, на півгодини заливаємо родзинки гарячою водою, після чого просушуємо на серветці.
  • Збиваємо звичайний цукор, ванілін і яйце до пишної піни.
  • Продовжуємо роботу міксером, додаючи розтоплене масло і вершки. Приєднуємо просіяне борошно з розпушувачем, висипаємо родзинки, кількома рухами розподіляємо ягідки по всьому приготовленого складу.
  • Розміщуємо тісто у формочки, відправляємо в духовку на 25 хвилин (180 °C).

Остиглу випічку при бажанні поливаємо шоколадною помадкою, яку можна вибрати в кондитерських магазинах. Такі булочки особливо гарні!

Класичний рецепт мафінів популярний не тільки у любителів цього чудового ласощі, але у всіх, хто прагне створити свій, авторський кулінарний шедевр.

Дивіться також:  Мафіни — 16 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху