Мафіни — класичний рецепт і 15 варіантів приготування

Мафіни з кавовим смаком

Інгредієнти:

  • бальзам — 1 ч. л.;
  • кави (еспрессо) — 60 мл;
  • звичайний цукор — 50 г;
  • яйце;
  • борошно — 120 г;
  • какао-порошок — 5 м;
  • розпушувач — 3 г;
  • олія оливок — 25 мл;
  • ванілін, сіль (на кінчику ножа).

Приготування:

  • Просіваємо борошно разом з розпушувачем і порошком какао, додаємо білий цукор і ванілін, перемішуємо продукти.
  • Швидко збиваємо яйце, вводимо алкоголь (можна ароматизатор зі смаком коньяку або рому), охолоджений еспресо, масло оливок.
  • З’єднуємо приготовані склади, силіконової лопаткою добре розмішуємо компоненти, відсаджуємо тісто в підготовлені формочки.
  • Випікаємо здобу не більше чверті години (180 °C).
Дивіться також:  Мафіни — 16 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху