Сирні маффіни
Інгредієнти:
- пачка розпушувача;
- борошно — 300 г;
- масло вершкове — 160 г;
- звичайний цукор — 100 г;
- свіжий сир — 300 г;
- цедра лимона і ванілін;
- яйце;
- есенція апельсинова — 3 краплі.
Приготування:
- Збиваємо білий цукор і яйце до пишної піни, додаємо розтоплене масло, приєднуємо сир, перемішуємо складу до однорідного стану.
- Викладаємо в чашу просіяне борошно, розпушувач, ванілін і цедру, вводимо сипку масу в «рідку» основу, збиваємо здобу з допомогою міксера.
- Наповнюємо формочки приготованим тістом на 2/3 об’єму ємностей, випікаємо до 30 хвилин (200 °C).
Рецепт сирного ласощі можна доповнити свіжими ягодами і збитими вершками. Кулінарна фантазія завжди доречна!