Мафіни — класичний рецепт і 15 варіантів приготування

Смачні бананові мафіни

Багато вважають, що Адам спокусив Єву саме яблуком з Райського саду. Забороненим плодом, як запевняє один британський вчений, виявляється, був банан! З ароматної ягоди (так, це не фрукт) ми приготуємо смачну випічку!

Інгредієнти:

  • яйце;
  • просеянная борошно — 100 г;
  • незбиране молоко — 50 г;
  • стиглий банан;
  • масло пісне — 20 г;
  • ваніль.

Приготування:

  • Очищені банани ділимо на шматочки, ретельно розминаємо виделкою. Додаємо до фруктової масі білий цукор, яйце, щіпку солі, вливаємо свіже масло.
  • В окремій чашці змішуємо борошно з ваніліном і розпушувачем, з’єднуємо обидва складу (сипкий і «рідкий»), добре все перемішуємо.
  • Залишилося розкласти приготоване тісто по формочках, відправити на 30 хвилин у піч (190 °C).
Дивіться також:  Апельсинові мафіни – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху