Макарони Болоньєзе – 8 рецептів, як приготувати традиційне блюдо італійської кухні

З фаршем і томатною пастою

Інгредієнти:

  • половина кілограми фаршу;
  • 1 помідор, 1 цибулина;
  • паста;
  • свіжий часник;
  • пісне масло;
  • сіль і спеції;
  • 2 ст. л. кетчупу.

Приготування:

  • Полуколечки цибулі обсмажити до прозорості на розігрітому пісному маслі.
  • Покласти до овочу фарш. Поставити масу на повільному вогні до готовності м’яса. Посолити, всипати трави і спеції.
  • Додати кетчуп.
  • Через 3 хвилини всипати кубики помідора разом зі шкіркою.
  • Гасити масу ще 8 – 9 хвилин.
  • Зварити пасту відповідно до інструкції на упаковці.

Подати готові макаронні вироби з приготованим соусом.

Дивіться також:  Кордон блю – 9 рецептів приготування в домашніх умовах