З фаршем і томатною пастою
Інгредієнти:
- половина кілограми фаршу;
- 1 помідор, 1 цибулина;
- паста;
- свіжий часник;
- пісне масло;
- сіль і спеції;
- 2 ст. л. кетчупу.
Приготування:
- Полуколечки цибулі обсмажити до прозорості на розігрітому пісному маслі.
- Покласти до овочу фарш. Поставити масу на повільному вогні до готовності м’яса. Посолити, всипати трави і спеції.
- Додати кетчуп.
- Через 3 хвилини всипати кубики помідора разом зі шкіркою.
- Гасити масу ще 8 – 9 хвилин.
- Зварити пасту відповідно до інструкції на упаковці.
Подати готові макаронні вироби з приготованим соусом.