Макарони по-флотськи — класичний рецепт і ще 7 вариантів

З фаршем та сиром

Класичний рецепт макаронів по-флотськи можна змінити, додавши йому відтінок французької кухні. Для цього буде потрібно трохи тертого сиру. У готовий фарш, підсмажену з цибулею і спеціями, покласти макарони, перемішати і відразу в гарячу масу внести стакан тертого твердого сиру. Сир має трохи подплавиться, тому потримайте каструлю трохи на найменшому вогні.

З рибним фаршем

Оригінальне блюдо вийде, якщо приготувати макарони по-флотськи з рибним фаршем.

Для нього підійде філе будь-якої риби, а можна поєднати в рівних пропорціях кальмара і кету.

Можна готувати і з будь-якої іншої морської риби, наприклад, підійде макрорус.

На 400 г риби береться стільки ж макаронів.

  • Рибу провернути через м’ясорубку або дрібно нарізати кубиками.
  • Покласти в обсмажену півкільцями цибулю і випарувати всю рідину.
  • Приправте спеціями для риби, поперчити, посолити і в цю ароматну рибну масу покласти відварені ріжки або черепашки.
  • Перемішати і подавати на стіл.
Дивіться також:  Гречка з тушонкою в мультиварці – 8 рецептів
Прокрутка до верху