Макарони в мультиварці — 7 рецептів приготування

Макарони з куркою

Ще один спосіб легко і просто отримати ситний обід або вечерю.

До того ж, якщо використовувати макаронні вироби з твердих сортів пшениці і куряче філе, то така страва вийде досить легким.

Необхідні продукти:

  • різні спеції;
  • 0,8 кг будь-яких курячих частин;
  • зубчик часнику;
  • один цибулю і моркву;
  • макарони – 0,4 кг

Процес приготування:

  • Курку потрібно промити, прибрати з неї все зайве і нарізати на шматочки невеликого розміру. Присипте їх обраними спеціями, натріть і дайте трохи постояти. Якщо є можливість, можна поставити курятину маринуватися на кілька годин.
  • Викладіть підготовлене м’ясо в чашу, увімкніть прилад у режим «Смаження» на п’ять хвилин. Шматочки повинні стати рум’яними і «схопитися» з усіх сторін.
  • Потім продовжите роботу режиму ще на пару хвилин і з’єднайте м’ясо з подрібненою цибулею і тертою морквою.
  • Зверху засипаємо сухі макарони і заливаємо їх обов’язково тільки гарячою водою. Додаємо приправи, нічого не перемішуючи. Готуємо 20 хвилин в режимі «Плов».
Дивіться також:  Скляна локшина – 6 дуже смачних рецептів страв з фунчозы
Прокрутка до верху