Макарони з куркою
Ще один спосіб легко і просто отримати ситний обід або вечерю.
До того ж, якщо використовувати макаронні вироби з твердих сортів пшениці і куряче філе, то така страва вийде досить легким.
Необхідні продукти:
- різні спеції;
- 0,8 кг будь-яких курячих частин;
- зубчик часнику;
- один цибулю і моркву;
- макарони – 0,4 кг
Процес приготування:
- Курку потрібно промити, прибрати з неї все зайве і нарізати на шматочки невеликого розміру. Присипте їх обраними спеціями, натріть і дайте трохи постояти. Якщо є можливість, можна поставити курятину маринуватися на кілька годин.
- Викладіть підготовлене м’ясо в чашу, увімкніть прилад у режим «Смаження» на п’ять хвилин. Шматочки повинні стати рум’яними і «схопитися» з усіх сторін.
- Потім продовжите роботу режиму ще на пару хвилин і з’єднайте м’ясо з подрібненою цибулею і тертою морквою.
- Зверху засипаємо сухі макарони і заливаємо їх обов’язково тільки гарячою водою. Додаємо приправи, нічого не перемішуючи. Готуємо 20 хвилин в режимі «Плов».