Макарони в мультиварці — 7 рецептів приготування

Спагетті карбонара в мультиварці

Виявляється, приготувати цю смачну пасту можна і в мультиварці. Обов’язково спробуйте!

Необхідні продукти:

  • 0,25 кг спагеті;
  • спеції;
  • 0,2 літра вершків;
  • 200 грам бекону;
  • два зубчики часнику;
  • 100 грам сиру.

Процес приготування:

  • Відразу включаємо режим «Випічка» на годину, кладемо туди подрібнений часник і нарізаний бекон, смажимо близько 10 хвилин до красивого кольору.
  • Вливаємо сюди ж вершки, заправляємо спеціями за смаком і тримаємо, поки маса не стане густою, схожою на соус.
  • Засипаємо до інгредієнтів натертий сир, чекаємо, коли він розтане, і акуратно покриваємо зверху спагетті. Заливаємо водою і тримаємо, поки вони не стануть м’якими. Перемішуємо і перемикаємо прилад в режим «Плов». Блюдо готове вже хвилин через 10.
Дивіться також:  Як смажити пельмені на сковороді: заморожені і немає – правильні рецепти
Прокрутка до верху