Спагетті карбонара в мультиварці
Виявляється, приготувати цю смачну пасту можна і в мультиварці. Обов’язково спробуйте!
Необхідні продукти:
- 0,25 кг спагеті;
- спеції;
- 0,2 літра вершків;
- 200 грам бекону;
- два зубчики часнику;
- 100 грам сиру.
Процес приготування:
- Відразу включаємо режим «Випічка» на годину, кладемо туди подрібнений часник і нарізаний бекон, смажимо близько 10 хвилин до красивого кольору.
- Вливаємо сюди ж вершки, заправляємо спеціями за смаком і тримаємо, поки маса не стане густою, схожою на соус.
- Засипаємо до інгредієнтів натертий сир, чекаємо, коли він розтане, і акуратно покриваємо зверху спагетті. Заливаємо водою і тримаємо, поки вони не стануть м’якими. Перемішуємо і перемикаємо прилад в режим «Плов». Блюдо готове вже хвилин через 10.