Макарони в мультиварці — 7 рецептів приготування

Запіканка з фаршем

Макарони з фаршем можна приготувати і трохи по-іншому, наприклад, у вигляді запіканки.

Необхідні продукти:

  • 0,5 кг фаршу;
  • 100 грам сиру;
  • одне яйце і цибулина;
  • 300 грам макаронів;
  • 0,2 літра вершків;
  • приправи.

Процес приготування:

  • Включаємо мультиварку в режим «Смаження» і відправляємо в чашу нарізану цибулю, щоб він обжарился до гарного кольору.
  • Викладаємо туди ж вказане кількість фаршу і тримаємо, поки він злегка не побіліє. При цьому його треба постійно помішувати, щоб не було грудок.
  • Після цього можна засипати макаронні вироби, бажано короткі, а не спагетті. Залити гарячою водою (вона повинна покривати продукти приблизно на два сантиметри), додати приправи і готувати в режимі «Варка» 15 хвилин.
  • Окремо з’єднати збите яйце з вершками, перцем, сіллю і тертим сиром. Цим соусом залити макарони в чаші. Тримати 15 хвилин в режимі «Випічка».
Дивіться також:  Тушонка з курки – 7 рецептів, як зварити тушонку в домашніх умовах: у скороварці, автоклаві, мультиварці, каструлі і в духовці
Прокрутка до верху