Запіканка з фаршем
Макарони з фаршем можна приготувати і трохи по-іншому, наприклад, у вигляді запіканки.
Необхідні продукти:
- 0,5 кг фаршу;
- 100 грам сиру;
- одне яйце і цибулина;
- 300 грам макаронів;
- 0,2 літра вершків;
- приправи.
Процес приготування:
- Включаємо мультиварку в режим «Смаження» і відправляємо в чашу нарізану цибулю, щоб він обжарился до гарного кольору.
- Викладаємо туди ж вказане кількість фаршу і тримаємо, поки він злегка не побіліє. При цьому його треба постійно помішувати, щоб не було грудок.
- Після цього можна засипати макаронні вироби, бажано короткі, а не спагетті. Залити гарячою водою (вона повинна покривати продукти приблизно на два сантиметри), додати приправи і готувати в режимі «Варка» 15 хвилин.
- Окремо з’єднати збите яйце з вершками, перцем, сіллю і тертим сиром. Цим соусом залити макарони в чаші. Тримати 15 хвилин в режимі «Випічка».