Паста болоньєзе в мультиварці
Макарони з м’ясом – це завжди дуже смачно. Так чому б не приготувати таку пасту?
Необхідні продукти:
- 200 грамів спагетті;
- 0,3 кг м’яса або готового фаршу;
- приправи;
- два зубчики часнику;
- два помідора і 2 ложки томатної пасти;
- цибулина.
Процес приготування:
- Поставити режим «Випічка» на 35 хвилин. Опустити в чашу нарізану цибулю, злегка обсмажити, додати туди ж часник шматочками і тримати, поки він не стане золотистого кольору.
- Туди ж відправити шматочки помідорів, все перемішати, а через п’ять хвилин викласти томатну пасту.
- Ще через дві хвилини можна викладати фарш, заливши його невеликою кількістю киплячої води і заправивши спеціями.
- Залишилося тільки додати в чашу спагетті і переключити режим на «Макарони» або «Паста». Часу на приготування знадобиться близько 8 хвилин.