Макарони в мультиварці — 7 рецептів приготування

Паста болоньєзе в мультиварці

Макарони з м’ясом – це завжди дуже смачно. Так чому б не приготувати таку пасту?

Необхідні продукти:

  • 200 грамів спагетті;
  • 0,3 кг м’яса або готового фаршу;
  • приправи;
  • два зубчики часнику;
  • два помідора і 2 ложки томатної пасти;
  • цибулина.

Процес приготування:

  • Поставити режим «Випічка» на 35 хвилин. Опустити в чашу нарізану цибулю, злегка обсмажити, додати туди ж часник шматочками і тримати, поки він не стане золотистого кольору.
  • Туди ж відправити шматочки помідорів, все перемішати, а через п’ять хвилин викласти томатну пасту.
  • Ще через дві хвилини можна викладати фарш, заливши його невеликою кількістю киплячої води і заправивши спеціями.
  • Залишилося тільки додати в чашу спагетті і переключити режим на «Макарони» або «Паста». Часу на приготування знадобиться близько 8 хвилин.
Дивіться також:  Фунчоза – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху