Макарони з креветками – 7 рецептів приготування

З королівськими креветками

Що потрібно взяти:

  • оливкова олія – 30 мл;
  • лимон – 1 шт;
  • перець чорний – пара пучок;
  • креветки королівські – 12 шт;
  • гілочки петрушки;
  • макаронні вироби – 200 г;
  • часник – 4 зубчики;
  • масло вершкового сорту – 50 г;
  • сіль – 10 р.

Алгоритм дій:

  • Очищені зубчики часнику ріжемо на великі скибочки.
  • Зніміть з креветок панцир, голови і видаліть нутрощі.
  • У сковороду додайте вершкове і оливкове масло. На суміші олії починаємо обсмажувати креветки і шматочки часнику.
  • Влийте сік з одного лимони і продовжуйте смажити протягом однієї хвилини.
  • У каструлі зваріть макарони або пасту, відкиньте.
  • У каструлю поверніть макарони, залийте її соусом, перемішайте і подавайте на стіл. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Страви з сочевиці – 9 простих і смачних рецептів