З королівськими креветками
Що потрібно взяти:
- оливкова олія – 30 мл;
- лимон – 1 шт;
- перець чорний – пара пучок;
- креветки королівські – 12 шт;
- гілочки петрушки;
- макаронні вироби – 200 г;
- часник – 4 зубчики;
- масло вершкового сорту – 50 г;
- сіль – 10 р.
Алгоритм дій:
- Очищені зубчики часнику ріжемо на великі скибочки.
- Зніміть з креветок панцир, голови і видаліть нутрощі.
- У сковороду додайте вершкове і оливкове масло. На суміші олії починаємо обсмажувати креветки і шматочки часнику.
- Влийте сік з одного лимони і продовжуйте смажити протягом однієї хвилини.
- У каструлі зваріть макарони або пасту, відкиньте.
- У каструлю поверніть макарони, залийте її соусом, перемішайте і подавайте на стіл. Приємного апетиту!