Рецепт приготування з сиром
Інгредієнти:
- 300 г філе курки;
- 250 г макаронних виробів;
- 1 повний стакан вершків середньої жирності;
- 100 – 150 г вже тертого сиру;
- вода;
- сіль;
- італійські трави;
- масло оливи;
- пара зубчиків свіжого часнику.
Приготування:
- Шматочки часнику обсмажити на олії оливи до рум’яності. Далі викинути їх або за бажанням залишити. Вони використовувалися для надання маслу специфічного аромату.
- Влити вершки. Після закипання засипати сир, перемішати продукти і томити до повного розплавлення останнього.
- Додати дрібні шматочки філе, посолити масу і присмачити спеціями. Залишити її на вогні до готовності курятини.
- Зварити макарони до готовності. Не промивати їх!
- Викласти макарони порціями на тарілки і щедро полити готовим соусом з сковороди.