Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів

Рецепт приготування з сиром

Інгредієнти:

  • 300 г філе курки;
  • 250 г макаронних виробів;
  • 1 повний стакан вершків середньої жирності;
  • 100 – 150 г вже тертого сиру;
  • вода;
  • сіль;
  • італійські трави;
  • масло оливи;
  • пара зубчиків свіжого часнику.

Приготування:

  • Шматочки часнику обсмажити на олії оливи до рум’яності. Далі викинути їх або за бажанням залишити. Вони використовувалися для надання маслу специфічного аромату.
  • Влити вершки. Після закипання засипати сир, перемішати продукти і томити до повного розплавлення останнього.
  • Додати дрібні шматочки філе, посолити масу і присмачити спеціями. Залишити її на вогні до готовності курятини.
  • Зварити макарони до готовності. Не промивати їх!
  • Викласти макарони порціями на тарілки і щедро полити готовим соусом з сковороди.
Дивіться також:  Гречка з куркою в мультиварці – 6 рецептів
Прокрутка до верху