Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів

З курячою грудкою

Інгредієнти:

  • 350 – 450 г пасти;
  • 300 г курячої грудинки;
  • 400 мл нежирних вершків (10%);
  • 50 г вже тертого напівтвердого/твердого сиру;
  • 50 мл білого сухого вина;
  • чорний мелений перець;
  • сіль;
  • рослинна олія;
  • сушений базилік.

Приготування:

  • Пасту зварити до повної готовності.
  • Курятину зняти з кістки, порізати брусочками і обсмажити до легкої рум’яності на розігрітому маслі.
  • Додати сіль, базилік, перець. Влити вино і тушкувати до випаровування рідини.
  • Ввести вершки і тушкувати масу ще 6 – 8 хвилин. За цей час соус повинен загуснути.
  • Викласти пасту на тарілку і полити порцією соусу з курячим м’ясом. Зверху присипати тертим сиром і одразу подати страву до обіду.
Дивіться також:  Фарширована картопля – 8 смачних рецептів!
Прокрутка до верху