З курячою грудкою
Інгредієнти:
- 350 – 450 г пасти;
- 300 г курячої грудинки;
- 400 мл нежирних вершків (10%);
- 50 г вже тертого напівтвердого/твердого сиру;
- 50 мл білого сухого вина;
- чорний мелений перець;
- сіль;
- рослинна олія;
- сушений базилік.
Приготування:
- Пасту зварити до повної готовності.
- Курятину зняти з кістки, порізати брусочками і обсмажити до легкої рум’яності на розігрітому маслі.
- Додати сіль, базилік, перець. Влити вино і тушкувати до випаровування рідини.
- Ввести вершки і тушкувати масу ще 6 – 8 хвилин. За цей час соус повинен загуснути.
- Викласти пасту на тарілку і полити порцією соусу з курячим м’ясом. Зверху присипати тертим сиром і одразу подати страву до обіду.