У вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
- 4 – 5 курячих грудок;
- 4 – 6 зубків часнику;
- 2 ст. жирного молока;
- 50 г в’ялених помідорів в маслі;
- 3 ст. л. просіяного борошна;
- 100 г среднежирной сметани;
- 400 г макаронних виробів;
- сіль і рослинне масло для обсмажування.
Приготування:
- Нарізати м’ясо з курячої грудки дрібними кубиками. Так само і часник порубати.
- Обсмажити курятину на розігрітій олії до освітлення. Всипати часникові кубики.
- Додати борошно, в’ялені помідори і пару великих ложок олії від них. Перемішати продукти.
- Влити вершки, додати сметану і сіль. Можна використовувати улюблені спеції.
- Максимально зменшити вогонь і тушкувати соус на самому повільному вогні до потрібної густоти.
- Зварити макарони і відправити в каструлю з куркою. Перемішати і залишити страву на вогні 1 хвилину.
- Розкласти частування по тарілках. За смаком можна прикрасити його рубаною зеленню.