Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів

У вершково-часниковому соусі

Інгредієнти:

  • 4 – 5 курячих грудок;
  • 4 – 6 зубків часнику;
  • 2 ст. жирного молока;
  • 50 г в’ялених помідорів в маслі;
  • 3 ст. л. просіяного борошна;
  • 100 г среднежирной сметани;
  • 400 г макаронних виробів;
  • сіль і рослинне масло для обсмажування.

Приготування:

  • Нарізати м’ясо з курячої грудки дрібними кубиками. Так само і часник порубати.
  • Обсмажити курятину на розігрітій олії до освітлення. Всипати часникові кубики.
  • Додати борошно, в’ялені помідори і пару великих ложок олії від них. Перемішати продукти.
  • Влити вершки, додати сметану і сіль. Можна використовувати улюблені спеції.
  • Максимально зменшити вогонь і тушкувати соус на самому повільному вогні до потрібної густоти.
  • Зварити макарони і відправити в каструлю з куркою. Перемішати і залишити страву на вогні 1 хвилину.
  • Розкласти частування по тарілках. За смаком можна прикрасити його рубаною зеленню.
Дивіться також:  Тефтелі з рисом – 10 рецептів приготування тефтелів з фаршу з рисом та підливкою
Прокрутка до верху