Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів

Паста з копченою куркою

Інгредієнти:

  • 200 г копченої курячої грудки;
  • 1/3 ст. нежирних вершків;
  • 100 г плавленого сиру;
  • ½ Головки ріпчастої цибулі;
  • 200 г пасти;
  • 2 зубки часнику;
  • масло оливи;
  • сіль;
  • 1 щіпка прованських трав.

Приготування:

  • Зварити пасту, але не до повної готовності.
  • Цибулю і часник дрібно порубати, обсмажити на добре розігрітій олії.
  • Додати засмажку невеликі шматочки копченої курячої грудки.
  • Через 2 – 3 хвилини готування перемістити в сковорідку плавлений сир і вилити вершки. Відразу масу посолити і додати спеції.
  • Дочекатися, коли сир розплавиться, і відправити в соус макаронні вироби.
  • Готувати пасту з копченою куркою на повільному вогні ще пару хвилин. Подати до столу гарячою.
Дивіться також:  Манти з картоплею – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху