Паста з копченою куркою
Інгредієнти:
- 200 г копченої курячої грудки;
- 1/3 ст. нежирних вершків;
- 100 г плавленого сиру;
- ½ Головки ріпчастої цибулі;
- 200 г пасти;
- 2 зубки часнику;
- масло оливи;
- сіль;
- 1 щіпка прованських трав.
Приготування:
- Зварити пасту, але не до повної готовності.
- Цибулю і часник дрібно порубати, обсмажити на добре розігрітій олії.
- Додати засмажку невеликі шматочки копченої курячої грудки.
- Через 2 – 3 хвилини готування перемістити в сковорідку плавлений сир і вилити вершки. Відразу масу посолити і додати спеції.
- Дочекатися, коли сир розплавиться, і відправити в соус макаронні вироби.
- Готувати пасту з копченою куркою на повільному вогні ще пару хвилин. Подати до столу гарячою.