Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів

З додаванням грибів

Інгредієнти:

  • 300 г свіжих печериць;
  • 2 філе курки;
  • 1 головка цибулі;
  • 1 ст. вершків (20%);
  • 150 г вже тертого сиру;
  • сіль, сушений базилік;
  • рослинна олія;
  • 1 стандартна пачка спагетті.

Приготування:

  • Відразу зварити спагетті до готовності по інструкції на упаковці.
  • Дрібні шматочки цибулі обсмажити з пластинками очищених печериць. Готувати інгредієнти потрібно до тих пір, поки з сковороди не випарується вся рідина, що виділилася з грибів.
  • Додати до засмажки невеликі шматочки м’ясного філе. Посолити масу і присипати базиліком. Смажити 5 – 6 хвилин.
  • Залити все вершками, накрити кришкою і томити на невеликому вогні 17 – 20 хвилин.
  • Додати сир, дочекатися його повного розплавлення і перекласти в сковороду спагетті. Готувати масу ще 3 – 4 хвилини.
  • Розкласти блюдо порційно. Подати зі свіжими овочами.
Дивіться також:  Картопляні кульки – 8 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху