З додаванням грибів
Інгредієнти:
- 300 г свіжих печериць;
- 2 філе курки;
- 1 головка цибулі;
- 1 ст. вершків (20%);
- 150 г вже тертого сиру;
- сіль, сушений базилік;
- рослинна олія;
- 1 стандартна пачка спагетті.
Приготування:
- Відразу зварити спагетті до готовності по інструкції на упаковці.
- Дрібні шматочки цибулі обсмажити з пластинками очищених печериць. Готувати інгредієнти потрібно до тих пір, поки з сковороди не випарується вся рідина, що виділилася з грибів.
- Додати до засмажки невеликі шматочки м’ясного філе. Посолити масу і присипати базиліком. Смажити 5 – 6 хвилин.
- Залити все вершками, накрити кришкою і томити на невеликому вогні 17 – 20 хвилин.
- Додати сир, дочекатися його повного розплавлення і перекласти в сковороду спагетті. Готувати масу ще 3 – 4 хвилини.
- Розкласти блюдо порційно. Подати зі свіжими овочами.