Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів

Макарони з куркою під вершково-томатним соусом

Інгредієнти:

  • 6 курячих стегон;
  • 400 г феттучині;
  • 1 ст. среднежирных вершків;
  • 400 г помідорів у власному соку;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 солодких перцю;
  • сіль;
  • жир для обсмажування.

Приготування:

  • Зварити феттучині до готовності.
  • Вирізати з курячих стегон всі кістки. Решту частини обсмажити до рум’яного кольору і готовності на будь-якому жирі. Перекласти на тарілку.
  • У що залишився після курятини жирі обсмажити дрібні цибульні кубики.
  • Додати шматочки перцю і готувати продукти разом 7 – 8 хвилин.
  • Томати разом з рідиною з банки перемолоти в блендері і відправити на сковороду.
  • Туди ж викласти обсмажені стегна і посолити інгредієнти.
  • Томити масу під кришкою на середньому вогні 20 – 25 хвилин.
  • Готову курку розкласти по тарілках.
  • У соус вилити вершки, довести до кипіння і вимкнути.
  • На тарілки до курки відправити макарони. Зверху залити все соусом.
Дивіться також:  Баклажани в духовці — 13 рецептів приготування
Прокрутка до верху