Макарони з куркою під вершково-томатним соусом
Інгредієнти:
- 6 курячих стегон;
- 400 г феттучині;
- 1 ст. среднежирных вершків;
- 400 г помідорів у власному соку;
- 1 середня цибулина;
- 2 солодких перцю;
- сіль;
- жир для обсмажування.
Приготування:
- Зварити феттучині до готовності.
- Вирізати з курячих стегон всі кістки. Решту частини обсмажити до рум’яного кольору і готовності на будь-якому жирі. Перекласти на тарілку.
- У що залишився після курятини жирі обсмажити дрібні цибульні кубики.
- Додати шматочки перцю і готувати продукти разом 7 – 8 хвилин.
- Томати разом з рідиною з банки перемолоти в блендері і відправити на сковороду.
- Туди ж викласти обсмажені стегна і посолити інгредієнти.
- Томити масу під кришкою на середньому вогні 20 – 25 хвилин.
- Готову курку розкласти по тарілках.
- У соус вилити вершки, довести до кипіння і вимкнути.
- На тарілки до курки відправити макарони. Зверху залити все соусом.