Як зробити в мікрохвильовці
Що необхідно:
- 300 г макаронних виробів;
- 3 яйця;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 1 пучок кропу;
- перець і сіль.
Спосіб приготування:
- Варити до готовності макарони в підсоленому окропі. Промити і злити воду.
- Змішати яйця з приправами, зеленню і сіллю, ретельно збити.
- Розкласти макарони в глибокі тарілки, призначені для харчування.
- Додати в кожну тарілку трохи вершкового масла і залити складу яйцем. Для однієї тарілки – одне яйце.
- Налаштувати мікрохвильову піч на 800 ватт та готувати страву протягом 4 хвилин.
- При бажанні додати тертого сиру за хвилину до готовності. Подавати до столу відразу, як приготується.