Макарони з яйцем – 8 смачних рецептів

Як зробити в мікрохвильовці

Що необхідно:

  • 300 г макаронних виробів;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 пучок кропу;
  • перець і сіль.

Спосіб приготування:

  • Варити до готовності макарони в підсоленому окропі. Промити і злити воду.
  • Змішати яйця з приправами, зеленню і сіллю, ретельно збити.
  • Розкласти макарони в глибокі тарілки, призначені для харчування.
  • Додати в кожну тарілку трохи вершкового масла і залити складу яйцем. Для однієї тарілки – одне яйце.
  • Налаштувати мікрохвильову піч на 800 ватт та готувати страву протягом 4 хвилин.
  • При бажанні додати тертого сиру за хвилину до готовності. Подавати до столу відразу, як приготується.
Дивіться також:  Картопля з м’ясом у казані – 8 рецептів приготування на плиті, на багатті і в духовці
Прокрутка до верху