Макаруни – 6 рецептів, як приготувати смачні італійські тістечка в домашніх умовах

На італійської меренге

Для італійської меренги потрібно взяти наступні компоненти:

  • 100 г яєчного білка;
  • 200 г цукру;
  • 100 мл води.

Приготування дуже просте:

  • Першим ділом готуємо сироп, нагріваючи воду і розводячи в ній цукор. Сироп повинен закипіти, після чого можна вимкнути вогонь.
  • Коли цукор повністю розчиниться, залишаємо склад, щоб його температура трохи знизилася.
  • Тим часом збиваємо білки до м’яких піків.
  • До цього часу сироп повинен трохи охолонути. Вливаємо його тонкою цівкою в білкову суміш і продовжуємо збивати. Вийде густа солодка маса з однорідною гладкою текстурою.
  • Далі додаємо інші компоненти, в залежності від того, які макаруни планується приготувати – кокосову стружку, подрібнений горіх, мигдалеву борошно, барвники та ароматизатори.

Важливо! Для створення натурального смаку десерту потрібно підготувати суміш з 1 частини сухого компонента (борошна, крохмалю або альбуміну) і 9 частин вологого продукту (соку, фруктового пюре). Пропорції необхідно дотримуватись для того, щоб не порушити структуру меренги.

Дивіться також:  Торт Червоний оксамит – 8 оригінальних рецептів, як приготувати і прикрасити торт в домашніх умовах
Прокрутка до верху