Макаруни – 6 рецептів, як приготувати смачні італійські тістечка в домашніх умовах

Зі вершковим кремом

Мабуть, найпростіший і найпоширеніший крем – вершковий.

Він завжди виходить і відмінно поєднується з будь-солодкою випічкою:

  • пачка нехолодного масла;
  • вершки – 1 ст. л.;
  • ваніль – 1 ч. л.;
  • пудра з цукру – 350 – 400 р.

Крем готується дуже швидко: спочатку збиваємо гладку пишну масу з масла і пудри, а потім додаємо ваніль з вершками і ще раз збиваємо. Використовувати такий склад потрібно відразу.

На замітку. При складанні тістечка в крем можна додати свіжу ягоду. Ще один варіант – приготувати густе фруктове пюре і перемішати з основою (вершковим кремом).

Дивіться також:  Що приготувати з листкового дріжджового тіста – 11 рецептів, що можна приготувати в духовці на сковороді
Прокрутка до верху