Макаруни – 6 рецептів, як приготувати смачні італійські тістечка в домашніх умовах

М’ятні макаруни

Тістечко макаруни з м’ятною ноткою:

  • ⅓ Склянки кокосової стружки;
  • таку ж кількість цукру;
  • 1 ½ – 2 ст. л./з борошна;
  • ½ Ч. л. ванілі або ванільного цукру;
  • щіпка дрібної солі;
  • 2 яєчних білка в сирому вигляді;
  • ¼ Ч. л. м’ятного екстракту;
  • шматочок масла для підготовки листа.

Приготування дуже швидке:

  • Відразу ж ставимо за духовку на розігрів до 160 градусів.
  • Деко або покриваємо пергаментом, змазаним маслом, або обробляємо маслом саму форму.
  • Змішуємо в мисці всі сухі компоненти, добре розмішавши їх ложкою.
  • Збиваємо білкову масу з м’ятною добавкою до повітряного стану і вводимо в неї суху масу, акуратно перемішуючи лопаткою до рівномірного розподілу продуктів.
  • За допомогою ложки викладаємо невеликими кульками тісто на деко або пергамент.
  • Печемо приблизно третину години.

За бажанням, готові охолоджені макаруни можна занурити в топлений шоколад. Вважається, що поєднання гіркого шоколаду і свіжої нотки м’яти дуже незвично і оригінально.

Дивіться також:  Грушевий пиріг — 15 рецептів приготування
Прокрутка до верху